Leffauutuudet |

KÄYTÄ VANHENEVAT JOULULIPUT 30.6. mennessä!

Muistathan käyttää joululahjalippusi!

Muistathan että jouluna 2022 ostettujen lahjalippujen viimeinen käyttöpäivä on kesäkuun 30. päivä. Jos taskunpohjalta löytyy vielä käyttämättömiä lahjalippuja, voit vaihtaa ne näytöslippuihin kätevästi BioRexin verkkokaupassa tai elokuvateattereiden lippukassoilla aukioloaikojen putteissa.

Kesän odotetuimmat leffauutuudet ennakkomyynnissä nyt!

Voit käyttää vanhenevia joululahjalippuja myös tuleviin ennakkomyynnissä oleviin näytöksiin, kuten odotettuun BARBIE-, OPPENHEIMER, MISSION IMPOSSIBLE: DEAD RECKONING PART 1 tai esimerkiksi ELEMENTAL -elokuviin, kunhan joululahjaliput ovat vaihdettu näytöslippuihin ennen niiden viimeistä käyttöpäivää.

Tutustu alla kesän odotetuimpiin leffauutuuksiin ja osta lippusi näytöksiin jo tänään!

Huomioithan, että voimassaoloaika on merkitty lahjalippuun ja että vanhentuneita lippuja ei hyvitetä tai voimassaoloaikaa jatketa. Lahjaliput käyvät maksuvälineinä kaikkiin 2D-, 3D-, PRIME-, REX sekä PLUS-salien elokuvanäytöksiin ilman lisämaksuja.

Kesän odotetuimmat leffauutuudet – liput nyt ennakkomyynnissä, osta omasi heti!

Barbie

Ensi-ilta: PE 21.7.2023

Elämä Barbiemaassa on täydellistä. Paitsi jos sinulla on eksistentiaalinen kriisi. Tai jos olet Ken.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Ensi-ilta: KE 12.7.2023

Ethan Hunt (Tom Cruise) ja hänen IMF-tiiminsä tarttuvat tähän mennessä vaarallisimpaan tehtäväänsä: heidän on pakko jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava, uudenlainen tuhoase ennen kuin se joutuu vääriin käsiin.  Alkaa tappava kilpajuoksu ympäri maapalloa. Pelissä on se, kuka kontrolloi tulevaisuutta ja maailman kohtaloa.

Elemental

Ensi-ilta: PE 7.7.2023

Disneyn ja Pixarin Elemental on upouusi animaatioelokuva, jonka tapahtumat sijoittuvat Element Cityyn, missä eri elementtejä edustavat tuli-, vesi-, maa- ja ilmahahmot asustavat rinnakkain.

Oppenheimer

Ensi-ilta: PE 21.7.2023

Christopher Nolanin käsikirjoittama ja ohjaama Oppenheimer on IMAX®-kameroilla kuvattu eeppinen trilleri, joka tutustuttaa katsojat ristiriitaiseen ja salaperäiseen mieheen, joka vaarantaa koko maailman voidakseen pelastaa sen.