Filmer |

Kom ihåg att använda julens presentbiljetter i slutet av juni!

Kom ihåg att använda julens presentbiljetter!

Göm inte att julens 2022 presentbiljetters utgångsdatum är den 30 juni. Presentbiljetter kan användas via BioRex webbshop och biljettkassan under biografernas öppettider.

Om du vill kan du också använda dina biljetterna til kommande filmer som BARBIE, OPPENHEIMER, MISSION IMPOSSIBLE: DEAD RECKONING PART 1, ELEMENTAL eller OPPNEHEIMER eftersom förhandsföräljning för dessa filmer börjar den 19 juni.

Presentbiljetterna kan användas i alla BioRex -biografer till alla 2D-, 3D-, PRIME, PLUS och REX salens filmvisningar. Giltighetsperioden anges på biljetten. 

Sommarens mest efterlängtade filmer – biljetter nu till försäljning!

Barbie

Premiär: FRI 21.7.2023

En live-actionfilm baserad på den populära Barbie-franchisen. I rollerna ser vi Margot Robbie som Barbie och Ryan Gosling som Ken. Regi av Greta Gerwig.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1

Premiär: ONS 12.7.2023

Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna närmar sig, börjar ett dödligt race runt hela världen.

Elemental

Premiär: FRI 7.7.2023

I en stad där eld-, vatten-, jord- och luft-innevånare bor tillsammans får vi följa det udda paret Brinnie och Vadar. Den eldfängda unga tjejen och den mer avslappnade ”ta-dagen-som-den kommer”-killen kommer snart upptäcka något elementärt: att de faktiskt har massor gemensamt, och att det kan uppstå magi mellan motsatser. 

Oppenheimer

Premiär: FRI 21.7.2023

Oppenheimer, skriven och regisserad av Christopher Nolan, är en episk thriller, inspelad med IMAX-kameror, i vilken publiken kastas in i den pulshöjande paradoxen med den gåtfulla mannen som måste riskera att förgöra världen för att kunna rädda den.