Tiedote |

Pidensimme sarja-, lahja- sekä yrityslippujen voimassoloaikoja

Pidensimme sulkuaikana (kevät 2020) vanhenevien sarja-, lahja- sekä yrityslippujen voimassaoloaikoja

Poikkeustilanteesta johtuen, pidensimme kaikkien  sarja-, lahja- sekä yrityslippujen voimassaoloaikoja automaattisesti 4kk. Pidennyksen edellytyksenä on, että sarja-, lahja- tai yrityslippu on ollut voimassa 17.3.2020. Jos sarja-, lahja- tai yrityslippu on vanhentunut 16.3.2020 tai tätä aiemmin, ei lipun voimassaoloaikaa pidennetä.

Esimerkki:

Jos sarja- tai lahjalipun alkuperäinen vanhenemispäivä on ollut esimerkiksi 30.6.2020, on uusi viimeinen käyttöpäivä nyt 30.10.2020.

Voimassaoloajan pidennys ei koske uusia sarjalippuja

Sarjalippujen voimassaoloajan pidennys ei koske uusia sarjalippuja, jotka on ostettu elokuvateattereidemme uudelleenavauksen jälkeen perjantaina 26.6.2020 tai perjantaina  3.7.2020 tai tämän jälkeen. Uudet sarjaliput ovat voimassa normaalisti niihin merkittyjen voimassaoloaikojen mukaan.

Ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme

Asiakkaidemme ei tarvitse olla yhteydessä asiakaspalveluumme voimassaoloaikojen pidentämisestä erikseen. Myös kaikkien LeffaCombo-lahjakorttien sekä yritysasiakkaiden Popcorn & Juoma -lahjakorttien voimassaoloaikoja jatketaan automaattisesti 4 kk.

Elokuvateattereiden avauduttua uudelleen yleisölle, sarja-, lahja- sekä yritysliput käyvät normaaliin tapaan maksuvälineinä sekä BioRexin verkkokaupassa sekä elokuvateattereiden lippukassoilla aukioloaikojen puitteissa.