Kampanjat |

Tutustu Red Carpet Festareiden ohjelmistoon ja osta liput!

Red Carpet Festarit 27.-30.8.2020 BioRex Sveitsissä

Kotimaista elokuvaa juhlistava Red Carpet Festari rantautuu BioRex Sveitsiin elokuun lopulla. Festariohjelmistossa on jälleen monipuolinen kattaus kotimaisen elokuvan helmiä kaikenikäisille katsojille sekä uutuutena vanhoja klassikkoelokuvia esille nostava Intohimon Aika -elokuvasarja. Ohjelmistossa on myös tarjolla perinteiset juhlaennakot elokuvista Peruna, Metsäjätti sekä Risto Räppääjä ja Väärä Vincent.

 

Lippujen hinnat

Liput näytöksiin ovat myynnissä BioRex:n verkkokaupassa sekä BioRex Sveitsin lippukassalla aukioloaikojen puitteissa. Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvakategorian mukaan.

  • Lastenelokuvat ja perhe-elokuvat 8,00€
  • Risto Räppääjä ja Väärä Vincent -juhlaennakko 12,00€
  • Metsäjätti / Peruna -juhlaennakot 18,00€
  • Muut festarielokuvat 12,00€

HUOM! Red Carpet festareiden lippuja ei voi varata, ainoastaan suoraostaminen on mahdollista. 

 

Maksutavat

Liput voi maksaa pankki- sekä luottokorteilla, sarja- ja lahjalipuilla sekä kulttuurimaksutavoilla (ainoastaan lippukassalta lippuja ostettaessa). Kulttuurimaksutavoilla voi maksaa henkilökohtaisia lippuostoksia, ei esimerkiksi muiden perheenjäsenten lippuja. Huom! Lippukassamme eivät vastaanota käteistä. Varauduthan siis maksamaan Red Carpet -lippusi maksukortilla tai esimerkiksi mobiilimaksutavalla lippukassalla asioidessasi lippukassalla asioidessasi. 

 

Red Carpet festarielokuvat: