Uncategorized |

Välkommen till filmer… om du vågar – HALLOWEEN MOVIE WEEKEND från 27 till 28 oktober!

HAPPY HALLOWEEN!

Halloween kommer till våra biografer när våra biodukar fylls med skräck- och thrillerfilmer den 27-28 oktober (fre-lör)! Och det bästa av allt är att det kommer att finnas sena kvällsvisningar på de flesta av våra biografer för extra spänning.

Glöm inte ditt id när du kommer för att se åldersbegränsade filmer!

*Programmen varierar beroende på teater, kvällsvisningar inte tillgängliga på alla våra biografer.

SKRÄCKKLASIKERNA ÄR TILLBAKA PÅ BIOGRAFERNA!

För att fira Halloween tar vi tillbaka de klassiska skräckfilmerna THE SHINING och THE EXORCIST till biograferna. Dessa skrämmande klassiker kan ses på nästan alla BioRex biografer mellan den 27 och 28 oktober.

Skräck I 2h 12min I K-16

( inga undertexter )

Skräck, thriller I 1h 59min I K-16

( inga undertexter )

Välkommen till filmer… om du vågar!

Five Nights at Freddy’s

Skräck, thriller, fantasi I 1h 49min I K-16

Kan du an du överleva fem nätter?

Det skrämmande skräckspelsfenomenet blir en blodisande filmhändelse när Blumhouse – bolaget som producerat M3GAN, The Black Phone och The Invisible Man – tar Five Nights at Freddy’s till bioduken.

Filmen följer en plågad säkerhetsvakt som börjar jobba på Freddy Fazbear’s Pizza. När han tillbringar sin första natt på jobbet, inser han att nattskiftet på Freddy’s inte kommer att bli så lätt att ta sig igenom.

The Exorcist: Believer

Skräck I 1h 43min I K-16

Sedan hans gravida fru dött i en jordbävning på Haiti för 12 år sedan, har Victor Fielding själv uppfostrat sin dotter, Angela.

Men när Angela och hennes vän Katherine försvinner i skogen, och tre dagar senare återvänder utan att minnas vad som hänt dem, tvingar en kedja av händelser Victor att konfrontera den yttersta ondskan och, i sin skräck och desperation, leta upp den enda levande person som sett något liknande: Chris MacNeil.

SAW X

Skräck, thriller I 1h 58min I K-18

En sjuk och desperat John Kramer reser till Mexico för en riskabel och experimentell medicinsk procedur i hopp om ett mirakelbotemedel mot hans cancer. Han upptäcker dock att det hela är en bluff och ser till att bedragarna blir offer för Jigsaws nya spel.

The Nun II

Skräck, mysterium, thriller I 1h 50min I K-16

1956 – Frankrike. En präst mördas. En ondska sprider sig. Uppföljaren till den världsomspännande succén följer syster Irene när hon återigen står öga mot öga med Valak, demonnunnan.  

Mord i Venedigt

Drama, mysterium, crime I 1h 46min I K-12

Mord i Venedig utspelar sig efter andra världskrigets kyliga Venedig. På självaste All helgona afton sker ett skrämmande mysterium, där den berömda detektiven Hercule Poirot befinner sig. Numera pensionerad och i självpåtagen exil i världens mest berömda stad, deltar Poirot motvilligt i en seans i ett förfallet, hemsökt palats. När en av gästerna blir mördad, kastas detektiven in i en ondskefull värld av skuggor och hemligheter.