Kampanjat |

Yllätä yhteisillä leffahetkillä!

Anna lahjaksi elämyksiä ja yhteistä aikaa.

BioRex:n suositut joulun lahjatuotteet ovat tänäkin vuonna saatavilla marraskuun 18. päivästä aina joulukuun 23. päivään saakka. Joululahjaliput ovat edullinen ja aina mieluisa lahja ikään katsomatta. Tänä vuonna suosikkilahjaa voi täydentää myös Fazerin herkullisilla 121g premium suklaalevyillä. Makuvaihtoehtoina suklaalevyissä Geisha, Geisha Dark, Fazerina sekä Pätkis. 

Joulun lahjatuotteet ovat voimassa 25.12.2019-30.6.2019 välisenä aikana. Kunkin lahjatuotteen voimassaoloaika on merkitty lippuun.  Fazerin suklaalevyjen käyttöaika on merkitty levyn pakkaukseen.

Lahjatuotteet 

  • 2 x Lahjalippu 25,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 2 x Lahjalippu + 2 x Fazerin suklaalevy 30,00€ (sis. lahjapakkauksen)
  • 4 x Lahjalippu 45,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 4 x Lahjalippu 2 x Fazerin suklaalevy 50,00€ (sis. lahjapakkauksen)

Lahjalippujen käyttö

Lahjaliput käyvät maksuvälineinä BioRex:n verkkokaupassa sekä kaikissa BioRex –elokuvateattereissa, kaikkiin elokuvanäytöksiin voimassaoloaikanaan ilman lisäpalvelumaksuja. Lahjalipuilla ei voi maksaa ooppera- tai balettinäytöksiä eikä Event Cinema –näytöksiä.

Mistä voin ostaa lahjatuotteita?

Lahjalipputuotteita voi ostaa BioRex -elokuvateaattereiden lippukassoilta sekä paikkakuntakohtaisista jälleenmyyntipisteistä aukioloaikojen puitteissa. Lahjalipputuotteet eivät ole myynnissä verkkokaupassa.  Lahjatuotteita tai osaa näiden hinnasta ei voi maksaa kulttuurimaksutavoilla (Smartum, Edenred jne.).

Hämeenlinnassa lahjalippuja myyvät myös Prisma Tiiriön Infopiste sekä Kauppakeskus Goodman, Porvoossa S-Market Näsi sekä Pietarsaaressa Prisman R-Kioski.

Lahjalippujen myyntiaika: 18.11.-23.12.2019. Lahjalippujen voimassaoloaika 25.12.2019-30.6.2020. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta / hyvitetä voimassaoloajan päättymisen jälkeen.