Uutinen |

Christopher Nolanin YÖN RITARI trilogia BioRex -elokuvateattereissa kesäkuussa!

Kesällä tuomme kaikkien aikojen supersankaritrilogian valkokankaille!

Christopher Nolanin Yön Ritari -trilogia saapuu kaikkien BioRex -elokuvateattereiden – pois lukien BioRex Lasipalatsin – valkokankaille kesäkuussa. Yön Ritari -trilogia koostuu kolmesta Christopher Nolanin ohjaamasta hittielokuvasta Batman Begins, The Dark Knight ja The Dark Knight Rises, joissa Christian Bale esittää kaikkien tuntemaa ja rakastamaa särmikästä supersankaria.

Elokuvista esitetään versiot, joissa ei ole suomen- tai ruotsinkielistä tekstitystä.

Batman Begins

KE 5.6. I 18.00 I EI TEKSTITYSTÄ

Toivuttuaan vanhempiensa murhasta maailman pahuuden tiedostava rikas perijä Bruce Wayne (Christian Bale), matkustaa maailman ääriin löytääkseen keinot joilla taistella pahuutta vastaan.

Hän palaa Gotham Cityyn ja esittelee alter-egonsa, Batmanin. Hän on naamiotu ritari, joka käyttää voimiaan, älykkyyttään ja loputonta määrää high-tech-keksintöjä tuhotakseen kaupunkia uhkaavat pahuuden voimat.

The Dark Knight

KE 12.6. I 18.00 I EI TEKSTITYSTÄ

Batman Begins -elokuvan menestystä seuraa The Dark Knight, jossa ohjaaja Christopher Nolan ja Bruce Waynen roolissa jatkava Christian Bale yhdistävät jälleen voimansa.

Batman nostaa panoksia rikollisuuden vastaisessa sodassaan. Rikospoliisi Jim Gordonin ja piirisyyttäjä Harvey Dentin avulla Batman ryhtyy hajottamaan kaupungin kaduilla riehuvia jäljellä olevia rikollisjärjestöjä. Yhteistyö osoittautuu tehokkaaksi, mutta pian he huomaavat kärsivänsä kaaoksesta, jonka saa aikaan Gothamin kansalaisia kauhistuttava, nouseva rikollisnero – Jokeri.

The Dark Knight Rises

KE 19.6. I 18.00 I EI TEKSTITYSTÄ

On kulunut kahdeksan vuotta siitä kun Batman katosi pimeyden turvin, ja muuttui yhdessä yössä sankarista etsityksi rikolliseksi. Ottamalla syyn niskoilleen syyttäjä Harvey Dentin kuolemasta, Yön ritari uhrasi kaiken yhteisen hyvän puolesta. Valhe toimi jonkin aikaa, ja Gotham Cityn rikollisuus katosi rikollisuudenvastaisella Dent-lailla. 

Kaikki muuttuu, kun kaupunkiin saapuu kissamaisen juonitteleva murtovaras, jonka tavoitteet ovat hämärän peitossa. Naamioitu terroristi Bane osoittautuu kuitenkin vieläkin vaarallisemmaksi rikolliseksi, jonka häikäilemättömät suunnitelmat Gothamin tuhoksi pakottavat Bruce Waynen palaamaan takaisin kotiin vapaaehtoisesta maanpaostaan. Mutta vaikka hän vetää jälleen ylleen viittansa ja naamionsa, ei Batmanistäkään välttämättä ole vastusta Banelle.