BioRex Sveitsi, 1.sali (promokuva)

Yrityslippujen tilaus- ja toimitusehdot

Yritysleffaliput

  • Yrityslippu käy maksuvälineenä kaikkiin 2D-, 3D-, PLUS-, REX- ja PRIME -näytöksiin BioRex -elokuvateattereissa voimassaoloaikanaan.  
  • Yrityslipun voimassaoloaika on merkitty lippuun. Voimassaoloaikaa ei jatketa eikä vanhentuneita lippuja hyvitetä jälkikäteen.
  • Yrityslippu tulee vaihtaa näytöslippuun elokuvateatterin lippukassalla tai BioRex:n verkkokaupassa. 

 

Herkkulippu

  • Popcorn + juoma –lippu käy maksuvälineenä LeffaCombo S -tuotteeseen (0,4l hanajuoma & 1,5l popcorn) voimassaoloaikanaan.
  • Popcorn + juoma -lipun voimassaoloaika on merkitty lippuun. Voimassaoloaikaa ei jatketa eikä vanhentuneita lippuja hyvitetä.
  • Popcorn & juoma -lahjakortti tulee vaihtaa tuotteeseen elokuvateatterin lippukassalla.

 

Maksuehdot

Vahvistuksen yhteydessä pyydämme laskutusosoitteenne. Lähetämme erillisen laskun maksuehdolla 14 vrk netto toimituspäivänä. Tämä maksutapa on voimassa BioRex Cinemas Oy:n hyväksymille laskutusasiakkaille. 

BioRex Cinemas pidättää oikeuden asettaa maksuehdoksi ennakkomaksun. BioRex Cinemas:lla on oikeus pidättäytyä ottamasta vastaan maksuvälineenä Yrityslippuja tai Popcorn + juoma -lippuja, mikäli asiakas oleellisesti rikkoo kauppasopimusta. 

 

Lipputilauksen vahvistus ja peruutusehdot

Vahvistettu lipputilaus on sitova, vaikka asiakas kieltäytyisi ottamasta lippuja vastaan tai jättäisi nämä noutamatta. Tilattuja Yrityslippuja tai Popcorn & juoma -lahjakortteja ei peruuteta ja / tai hyvitetä jälkikäteen eikä niiden voimassaoloaikaa jatketa. 

Force Majeure -tilanteet

BioRex Cinemas ei ole korvausvelvollinen vanhentuneista Yrityslipuista ja / tai Popcorn & juoma -lahjakorteista, mikäli syy tähän on BioRex Cinemasin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten esim. työtaistelu, onnettomuus, tulipalo, sääolosuhteet, ylivoimainen tekninen häiriö, elokuvien tuotannollinen viivästyminenelokuvien julkaisuaikataulujen muutokset tai muu vastaava elokuvien esittämisen estävä seikka.