Guardians of the Galaxy Volume 3

Guardians of the Galaxy Volume 3

Kesto: 2h 30min
Lajityypit: Toiminta, Seikkailu, Sci-fi

Marvel Studiosin elokuvassa “Guardians of the Galaxy Vol. 3” rakastettavien retaleidemme remmi on asettunut asumaan Knowherelle. Mutta ei aikaakaan, kun heidän elämäänsä ravistelevat kaiut Rocketin myrskyisästä menneisyydestä. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen—tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.

 

Elokuvan pääosissa nähdään Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff sekä Vin Diesel, joka on Groot, ja Bradley Cooper, joka on Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ja Maria Bakalova.     

 

Elokuvan on ohjannut James Gunn, joka vastaa myös käsikirjoituksesta. Tuottajana toimii Kevin Feige sekä vastaavina tuottajina Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt ja Sara Smith. Marvel Studiosin elokuva “Guardians of the Galaxy Vol. 3” saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 3. toukokuuta 2023.   

Ensi-ilta

3.5.2023

Levittäjä

The Walt Disney Company Nordic AB, filial i Finland

Ohjaaja

James Gunn

Pääosissa

Bradley Cooper, Karen Gillan, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.