Horizon: An American Saga – Chapter 1

Horizon: An American Saga – Chapter 1

Kesto: 1h 40min
Lajityypit: Western, Draama

Oscar-palkittu visionäärinen elokuvantekijä Kevin Costner ohjaa New Line Cineman mittavan elokuvan “Horizon: An American Saga” (osat 1 ja 2), joka kertoo Amerikan monivaiheisen sisällissodan laajenemisesta sekä lännen asuttamisesta. Amerikan tarina on liian suuri vain yhdeksi elokuvaksi.

Näyttelemisen lisäksi Costner on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Jon Bairdin (’The Explorers Guild’) kanssa ja tuottanut sen Territory Pictures -yhtiönsä kautta.

Warner Bros. Picturesin ikonisten lännenelokuvien perinteen mukaisesti “Horizon: An American Saga’ tutkii vanhan lännen vetovoimaa ja sitä, miten se voitettiin – ja menetettiin – monien verellä, hiellä ja kyynelillä. Costnerin kunnianhimoinen elokuvaseikkailu kattaa sisällissodan neljä vuotta, 1861-1865. Se vie katsojat sotaa käyvään maahan tunteikkaalle matkalle, joka koetaan perheiden, ystävien ja vihollisten silmin, jotka kaikki yrittävät nähdä mitä todella tarkoittaa olla Amerikan Yhdysvallat.  

Ensi-ilta

28.6.2024

Levittäjä

SF Studios Oy

Ohjaaja

Robert Legato, Kevin Costner, Ryan McDowell, Philip A. Patterson, Lance Resch-Anger, Frederic Roth, Tobijah Tyler, MarSchelle Walker, Nirvana Adams, Parker Neff

Pääosissa

Danny Huston, David O'Hara, James Landry Hébert, Etienne Kellici, Luke Wilson

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.