Renfield

Renfield

Kesto: 1h 33min
Lajityypit: Toiminta, Komedia, Kauhu

Pahuus kaipaa välillä hieman apua.

Tässä modernissa hirviötarinassa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men -elokuvat) nähdään Renfieldinä, historian narsistisimman pomon Draculan (Oscar®-voittaja Nicolas Cage) uskollisena mutta piinattuna palvelijana. Renfieldin on pakko hankkia isännälleen saalista ja noudattaa hänen kaikkein alhaisimpiakin käskyjä. Mutta nyt, vuosisatojen orjuuden jälkeen, Renfield on valmis katsomaan, miltä elämä Pimeyden Prinssin varjon ulkopuolella näyttää. Jos hän vain keksii, miten päästä eroon pomonsa läheisriippuvuudesta.

Elokuvan on ohjannut Chris McKay (The Tomorrow War LEGO Batman elokuva) Ryan Ridleyn (Ghosted-sarja, Rick & Morty -sarja) käsikirjoituksen pohjalta. Käsikirjoitus perustuu The Walking Dead- ja Invincible-sarjat luoneen Robert Kirkmanin alkuperäisideaan.

Elokuvaa tähdittävät myös Awkwafina (Jäähyväiset, Marvelin Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) ja Adrian Martinez (Walter Mittyn ihmeellinen elämä, Focus). 

Elokuvan ovat tuottaneet Skybound Entertainment -kumppanit Robert Kirkman ja David Alpert (The Walking Dead, Invincible), puheenjohtajat Bryan Furst (Daybreakers) ja Sean Furst (Daybreakers) sekä Chris McKay. McKayn tuottajakumppani Samantha Nisenboim (yhteistuottaja elokuvassa The Tomorrow War) toimii vastaavana tuottajana.    

Ensi-ilta

14.4.2023

Levittäjä

Finnkino Oy Teatterilevitys

Ohjaaja

Chris McKay, Shane B. Scott, Jason Inman

Pääosissa

Nicholas Hoult, Camille Chen, Joshua Mikel, Awkwafina, Ben Schwartz

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.