Kuuraketti

Kuuraketti

Kesto: 1h 36min
Lajityypit: Sci-fi, Komedia

LÄHTÖLASKENTA ALKAA! KUURAKETTI ELOKUVATEATTEREIHIN 22. MAALISKUUTA

Mediator Europa tuo valkokankaalle häkellyttävän draamakomedian Italian salaisesta avaruusohjelmasta. Kuuraketti kertoo miehestä, joka uskoo unelmaansa aivan viimeiseen saakka. Hän on rakentanut vuosikausia avaruusalusta päämääränään matkustaa kuuhun. Raketin komponentit ovat peräisin paikallisesta rautakaupasta ja järjestelmät toteutettu tee se itse -periaatteella.

Kuusivuotiaana Dario Cavalieri näki TV:ssä Neil Armstrongin ottavan ensimmäisen askeleen kuun pinnalle. Siitä lähtien hänen unelmansa on ollut päästä kuuhun. Tee se itse -mies on rakentanut Veneton maaseudulla sijaitsevalla tilallaan soveltavaa rakettitiedettä edustavaa avaruusalusta jo kolme vuosikymmentä. Paikalliset pitävät häntä pähkähulluna.

Raketin laukaisu epäonnistuu, naapurin viljapelto palaa ja tee se itse -mies pidätetään. Apuun rientää ainoa elossa oleva sukulainen, Mario Cavallieri. Veljekset kasvoivat erillään, eivätkä ole nähneet toisiaan vuosikausiin. Naapureiden tavoin Mario alkaa pitää veljeään kaistapäänä. Hän päättää kuitenkin auttaa veljeään, jotta tämä voi jatkaa elämänsä sisällöksi muodostuneen projektin rakentamiseta ja välttää joutumisen laitoshoitoon. Mahdoton unelma tuo siten veljekset yhteen ja Italian salaisen avaruusohjelman lähtölaskenta käynnistyy.  

Ensi-ilta

22.3.2024

Levittäjä

Mediator Europa

Ohjaaja

Antonio Padovan, Paola Bonsembiante, Alessandra Gori, Elisabetta Guidotto

Pääosissa

Giuseppe Battiston, Stefano Fresi, Camilla Filippi, Flavio Bucci, Roberto Citran

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.