Lunastajat

Lunastajat

Kesto: 1h 32min
Lajityypit: Trilleri, Komedia

Tiivistunnelmainen trilleri ja sysimusta komedia yhdistyvät Lunastajissa tavalla, joka rikkoo lajityyppien rajoja rohkeasti pilke silmäkulmassa. Roope Salminen tekee kaikkien aikojen ensimmäisen valkokangaspääroolinsa Eino Heiskasen rinnalla mystisen tuomiopäivän kultin jäsenenä, joka joutuu kohtalokkaan sattuman kautta selkäpiitä karmivaan tulikokeeseen ja pian myös välittömään hengenvaaraan.

Tarina kietoutuu ovelta ovelle käännytystyössä kiertävien kultin noviisien, lunastajien ympärille. Määrätietoinen ja temperamenttinen Kristoffer (Eino Heiskanen) on saanut työparikseen lapsuudenystävänsä, herkkänahkaisen Joakimin (Roope Salminen).

Eräällä käännytyskeikalla nuorten miesten itsehillintä pettää sotkuisin seurauksin. Kun kaksikko ryhtyy siivoamaan virheensä jälkiä, ovikello soi. Käännyttäjät joutuvat tahtomattaan mukaan roolipeliin, joka on sovittu järjestettäväksi turmatalossa. Pelin edetessä yllätyskäänteet tempaavat maton katsojan jalkojen alta kerta toisensa jälkeen, kun karmaisevia luurankoja alkaa paljastua muualtakin kuin kulttilaisten kaapeista. 

Ensi-ilta

9.12.2022

Levittäjä

Night Visions distribution

Ohjaaja

Miro Laiho, Niko Kelkka

Pääosissa

Joel Hirvonen, Eino Heiskanen, Mikko Nousiainen, Ilona Chevakova, Roope Salminen

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.