The Good Father

The Good Father

Kesto: 1h 40min
Lajityypit: Trilleri, Perhe-elokuva, Draama

Äiti palasi kotiin. Mutta onko se hän?

Psykoterapeutin tytär Hanan (Sara Minami) perhe joutui viisi vuotta sitten traagiseen auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hänen äitinsä on edelleen koomassa, isänsä kävelee ontuen ja pikkusiskonsa sai niin pahoja palovammoja, että on käyttänyt siitä lähtien naamiota. Hana jäi ilman fyysisiä vammoja, mutta kokee syyllisyyttä selviämisestään.

Hana ystävystyy samanikäisen Jun-pojan (Ryusei Onishi) kanssa, joka etsii syytä sille, miksi hänen oman äitinsä on vajonnut henkisesti taantuneeksi ja puhumattomaksi. Samanlaisia tapauksia on sattunut lähitienoilla muitakin. Samalla kun nuoret lähentyvät keskenään alkaa Jun epäillä, voisiko Hanan isällä (Hiroshi Tamaki) olla jotain tekemistä asian kanssa.

Eräänä päivänä Hanan isä tuo kotiin naisen (Yuki Sakurai), joka sanoo olevansa tyttöjen koomasta herännyt äiti. Pikkusisko Luna (Sakura Watanabe) oli aikoinaan niin nuori ettei epäile mitään, mutta Hanan mielestä taas heidän äitinsä näytti aikoinaan täysin erilaiselta. Mutta kuka tämä nainen sitten on, ja miksi hän teeskentelisi olevansa heidän äitinsä?

The Good Father on kauhuelementtejä sisältävä psykologinen jännityselokuva näennäisen idyllisestä perheestä, jossa kaikki ole kohdallaan. Voiko isän rakkaus perheeseensä mennä liian pitkälle?  

Ensi-ilta

5.4.2024

Levittäjä

TabiCine Oy

Ohjaaja

Sho Kataoka

Pääosissa

Sara Minami, Hiroshi Tamaki, Ryusei Onishi, Yuki Sakurai, Rina Sakuragi

Näytökset ja liput

Näytöksiä ei ole julkaistu.