Yllätä rakkaimpasi ja ystäväsi yhteisillä leffahetkillä.

Yllätä yhteisillä leffahetkillä!

BioRex:n suositut joulun lahjatuotteet ovat tänäkin vuonna saatavilla marraskuun 18. päivästä aina joulukuun 23. päivään saakka. Joululahjaliput ovat edullinen ja aina mieluisa lahja ikään katsomatta. Tänä vuonna suosikkilahjaa voi täydentää myös Fazerin herkullisilla 121g premium suklaalevyillä. Makuvaihtoehtoina suklaalevyissä Geisha, Geisha Dark, Fazerina sekä Pätkis. 

Joulun lahjatuotteet ovat voimassa 25.12.2019-30.6.2019 välisenä aikana. Kunkin lahjatuotteen voimassaoloaika on merkitty lippuun. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta / hyvitetä voimassaoloajan päättymisen jälkeen. Fazerin suklaalevyjen käyttöaika on merkitty levyn kääreeseen.

Lahjatuotteet 

  • 2 x Lahjalippu 25,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 2 x Lahjalippu + 2 x Fazerin suklaalevy 30,00€ (sis. lahjapakkauksen)
  • 4 x Lahjalippu 45,00€ (sis. lahjakortin + kuoren) 
  • 4 x Lahjalippu 2 x Fazerin suklaalevy 50,00€ (sis. lahjapakkauksen)

Lahjalippujen käyttö

Lahjaliput käyvät maksuvälineinä BioRex:n verkkokaupassa sekä kaikissa BioRex –elokuvateattereissa, kaikkiin elokuvanäytöksiin voimassaoloaikanaan, ilman lisäpalvelumaksuja. Lahjalipuilla ei voi maksaa ooppera- tai balettinäytöksiä eikä Event Cinema –näytöksiä. Elokuvateatterin lippukassalta tai jälleenmyyntipisteeltä ostettuihin lahjatuotteisiin sisältyy lahjakortti + kuori. Suklaalevyjen kanssa ostettuihin lahjalippuihin sisältyy lahjapakkaus. Lahjatuotteita ja/tai osaa niiden hinnasta ei voi maksaa kulttuuri-tykyseteleillä.

Lahjalippujen myyntiaika: 18.11.-23.12.2018.