Ooppera ja Baletti

Oopperaa ja balettia elokuvateattereiden valkokankailla

BioRex -elokuvateattereissa voi nauttia laadukkaista baletti- ja oopperaesityksistä pitkin vuotta, sillä ohjelmistostamme löytyvät perinteikkään brittiläisen The Royal Opera House:n rakastetuimmat klassikot, uusimpien produktioiden lisäksi.

Oopperoista pääsee nauttimaan Porvoon, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Seinäjoen, Vaasan, Pietarsaaren, Kajaanin, Tornion sekä Rovaniemen elokuvateattereidemme ohjelmistoissa.

 

Ohjelmisto

Ooppera- ja balettikauden uuden ohjelmiston julkaisemme kotisivuillamme kuluvan vuoden elo-syyskuussa. Samana ajankohtana tulevat myyntiin liput kaikkiin kauden näytöksiin, joita voi ostaa sekä BioRex:n verkkokaupasta että elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.

 

Ooppera- ja Balettiesitykset kesällä 2020 :

HUOM! Liput kesäooppera- ja balettinäytöksiin maksavat poikkeuksellisesti vain 14,00€. Lipun hintaan lisätään pitkän elokuvan / sisällön lisämaksu 2,00€. Mikäli näytös on REX -salissa tai lippu ostetaan PLUS -paikalle, lisätään lipun hintaan myös premiumpalvelumaksu 2,00€. 

 

Lippujen hinnat?

Näytöslippu ooppera- tai balettiesitykseen kaudella 2019-2020 maksaa 24,00€. Näytöslippuja voi ostaa BioRex:n verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.