Tapas & Leffa

Tapas & leffa

BioRex -elokuvateattereissa voi nyt nauttia myös laadukkaista tapasherkuista leffanäytöksen ohessa. Maukkaat tapasannokset ovat aina tuoreita ja paikan päällä valmistettuja. Valikoimastamme löytyy vaihtoehto niin lihan ystäville kuin vegaanista ruokavaliotakin noudattaville. Tapasvalikoimastamme löydät viisi herkullista makua, joiden makumaailmat ovat rakennettu kotimaisia raaka-aineita kunnioittaen.

Saatavilla valituissa BioRex -elokuvateattereissa

Maistuvat tapakset ovat saatavilla BioRex Triplan (Helsinki), BioRex Redin (Helsinki), BioRex Verkatehtaan (Hämeenlinna), BioRex Sveitsin (Hyvinkää)  sekä BioRex Seinäjoen valikoimasta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tapastele viinin tai vaikkapa erikoisoluen kera

Tapasten rinnalle toimme maltillisen, mutta sitäkin tarkemmin valitun valikoiman viinejä sekä erikoisoluita, jotka tekevät herkutteluelämyksestä vielä maistuvamman. Valikoimastamme löydät myös alkoholittomia erikoisoluita sekä suosituimmat siiderit sekä lonkerot.

Tapas menu

Meat Lovers 12€

Parmankinkkua, milanon salamia, kylmäsavustettua härkäpaistia, chilimarinoitua perunaa, focaccia-leipää, tomaattipestoa & marinoitua punasipulia (SG)

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää, Helsinki Tripla & Redi

Veggie 9€

Chilimarinoitua perunaa, aurinkokuivattua tomaattia, hiillostettua paprikaa, kikhernehummusta, focaccia-leipää & marinoituja oliiveja (SG) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää, Helsinki Tripla & Redi

Cheesy 12€

Kotimaista cheddarjuustoa, viinitarhurinjuustoa, viikunahilloa, siemennäkkäriä, aurinkokuivattua tomaattia & marinoituja oliiveja (G) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää, Helsinki Tripla & Redi

Beef`n Potato 9€

Perunarieskaa, tuorejuustoa, kylmäsavustettua härkäpaistia, chilimarinoitua perunaa, cocktailkurkkua & marinoitu punasipulia (SG) 

Saatavilla: Helsinki Tripla & Redi, Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää

SG = Saatavilla myös gluteenittomana I G = Gluteeniton