Kilpailusäännöt

1. Kilpailun järjestäjä

BioRex Cinemas Oy

2. Kilpailuun osallistuminen

BioRex:n kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa kilpailuihin voivat osallistua kaikki henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kilpailuun eivät kuitenkaan saa osallistua BioRex Cinemasin työntekijät. Mikäli kilpailuun on asetettu ikäraja, informoimme tästä kulloinkin ajankohtaisen kilpailun yhteydessä. Kilpailuun osallistutaan kotisivuilla jättämällä kilpailuvastaus sekä yhteystiedot kilpailulomakkeen kautta tai sosiaalisessa mediassa kommentoimalla kilpailukuvaa omalla profiililla.

Kilpailuvastauksen sekä henkilötietojen jättäminen vastauksen yhteydessä on aina vapaaehtoista. Käsittelemme kilpailuvastausten yhteydessä saamiamme henkilötietoja kuten nimitietoja, osoitetietoja, puhelinnumeroita jne. henkilötietolain sekä tietosuoja-asetusten mukaisesti. (Lisätietoja tietosuojasta sekä rekisteriseloste.)

Mikäli kilpailu edellyttää videon tai kuvan ottamista ja postaamista, BioRex pidättää oikeuden uudelleenjulkaista kilpailukuvat ja/tai videot omissa SoMe -kanavissaan. Osallistujalla on kilpailun aikana koska tahansa mahdollisuus peruuttaa osallistuminen poistamalla kilpailuaiheinen kuva/video sekä pyytää BioRex:a tarvittaessa poistamaan kilpailuvideo- / kuva. Edellä kuvatun kaltaisessa kilpailussa osallistuja sitoutuu noudattamaan Suomen lakia ja vakuuttaa, että kilpailumateriaali kuten video / kuva ei loukkaa tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tai lakia muutoin.

2. Kilpailun voimassaolo

Kilpailu on voimassa erikseen mainitun kilpailuajan. Kilpailuajan jälkeen jätettyjä vastauksia ja/tai osallistumisia ei oteta huomioon kilpailupalkintoja arvottaessa. BioRex pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoja / voittajaa, mikäli kilpailuun liittyvä tapahtuma tai elokuvanäytös jouduttaisiin force majure -syistä perumaan.

3. Kilpailuvoitosta ilmoittaminen

Kilpailupalkinnoista ilmoitamme sosiaalisen median kautta yksityisviestillä sekä Instagramissa direct-viestillä. Voidaksemme ilmoittaa kilpailuvoitosta, kilpailuun osallistuvan tulee sallia asetuksista yksityis- ja suoraviestien lähettäminen. Henkilön osallistuttua kilpailuun ja voitettuaan palkinnon kotisivujemme kautta, emme ilmoita voitosta erikseen, vaan postitamme palkinnon henkilön luovuttamaan osoitteeseen.

4. Kilpailupalkinto

Kilpailupalkinto ilmoitetaan kulloisenkin kilpailun yhteydessä. Kilpailupalkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Mikäli palkinto on BioRex VIP -kortti, on palkinto aina henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Väärinkäytökset voivat johtaa palkinnon käytöstä poistoon. Palkinnonluovutuksen jälkeen henkilö (kilpailupalkinnon voittaja) vastaa itse palkinnon mahdollisista takuuasioihin liittyvistä asioista / yhteydenotoista maahantuojaan. Järjestäjä vastaa kulloinkin palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta.

5. Muut ehdot

Mikäli BioRex:lla on syy epäillä osallistujaa vilpistä tai epärehellisestä osallistumisesta, BioRex:lla on oikeus hylätä kilpailuosallistuminen.

BioRex myös pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä tarvittaessa. Ilmoitamme mahdollisista kilpailusääntömuutoksista tällä sivulla.

BioRex:n järjestämät some -kilpailut eivät ole Facbookin ja/tai Instagramin järjestämiä, suosittelemia ja/tai hallinoimia.