Nauti herkullisista Tapas-annoksista Verkatehtaalla!

Tapas & leffa

BioRex -elokuvateattereissa voi nyt nauttia myös laadukkaista tapasherkuista leffanäytöksen ohessa. Maukkaat tapas-annokset ovat aina tuoreita, ja paikan päällä valmistettuja. Valikoimassa löytyy vaihtoehto niin lihan ystäville kuin egaanista ruokavaliotakin noudattaville ja mikä parasta, tapaksen kanssa voit nauttia myös lasin viiniä tai raikkaan erikoisoluen!

Viisi herkullista makua

Tapasvalikoimastamme löydät viisi herkullista makua. Makumaailmat ovat rakennettu kotimaisia raaka-aineita kunnioittaen.

Saatavilla valituissa BioRex -elokuvateattereissa

Maistuvat tapakset ovat saatavilla BioRex Triplan (Helsinki), BioRex Redin (Helsinki), BioRex Verkatehtaan (Hämeenlinna), BioRex Sveitsin (Hyvinkää)  sekä BioRex Seinäjoen valikoimasta. Tervetuloa herkuttelemaan!


Meat Lovers 12€

Perunarieskaa, tuorejuustoa, kylmäsavustettua härkäpaistia, chilimarinoitua perunaa, cocktailkurkkua & etikkaista punasipulia (SG) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää


Veggie 9€

Chilimarinoitua perunaa, aurinkokuivattua tomaattia, hiillostettua paprikaa, kikhernehummusta, focaccia leipää & marinoituja oliiveja (SG) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää, Helsinki Tripla & Redi


Cheesy 12€

Kotimaista cheddarjuustoa, viinitarhurinjuustoa, viikunahilloa, siemennäkkäriä, paahdettuja juureslastuja & marinoituja oliiveja (G) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää, Helsinki Tripla & Redi


Beef`n Potato 9€

Perunarieskaa, tuorejuustoa, kylmäsavustettua härkäpaistia, chilimarinoitua perunaa, cocktailkurkkua & etikkaista punasipulia (SG) 

Saatavilla: Hämeenlinna, Seinäjoki, Hyvinkää


Mozzarella 12€

Mozzarellaa, pestoa, focaccia leipää, marinoitua tomaattia, etikkaista punasipulia  & hiillostettua paprikaa (SG)  

Saatavilla: Helsinki Tripla & Redi

SG = Saatavilla myös gluteenittoma I G = Gluteeniton