Strays

Strays

Spelltid: 1h 33min
Genre: Komedi, Äventyr

Det sägs att hunden är människans bästa vän, men vad händer när människan är en skitstövel? I så fall kan det vara dags för lite ljuv hämnd, doggy style.

När Reggie (Will Ferrell), en naiv, obevekligt optimistisk Border Terrier, blir dumpad på stadens ruskiga gator av sin lodis till ägare, Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska), är Reggie övertygad om att hans älskade husse aldrig avsiktligt skulle överge honom.

Men när han träffar den snacksaliga, konstant svärande Boston Terriern Bug (Oscar®-vinnaren Jamie Foxx), en herrelös jycke som älskar sin frihet och tror att ägare är för förlorare, inser Reggie slutligen att han varit i ett toxisk relation och börjar se Doug som det hjärtlösa äckel han är.

Fast beslutna att hämnas, börjar Reggie, Bug och Bugs polare – Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), en smart Australisk Schäfer som blivit åsidosatt när hennes ägare skaffat en valp, och Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), en nervös Grand Danois som stressas av sitt jobb som terapihund – planera att ge sig ut på ett episkt äventyr för att hjälpa Reggie hitta hem… och se till att Doug får betala för det han gjort, genom att bita av den kroppsdel han älskar mest. (Ledtråd: Det är inte hans fot).

Strays är en subversiv version av de hundfilmer vi känner och älskar. Filmen, som är regisserad av Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar) och skriven av Dan Perrault (Players, American Vandal), är en hysteriskt rolig, barnförbjuden, live-action-komedi om hur komplicerad kärlek kan vara, om hur viktig verklig vänskap är, och om de oväntade fördelarna med soffjuckande.  

Premiär

25.8.2023

Levittäjä

Finnkino Oy Teatterilevitys

Direktör

Josh Greenbaum

Ledande roller

Randall Park, Will Ferrell, Will Forte, Josh Gad, Jamie Foxx

Visningar och biljetter

No showtimes have been published.