Palvelut |

Uusi BioRex Tripla on nyt avattu!

BioRex Tripla avasi ovensa perjantaina 6.8. Tervetuloa tutustumaan uuteen elokuvateatteriimme!

Teemme teatterissa vielä pientä hienosäätöä elokuun ajan ja syyskuun The Grand Opening -päivänä elokuvateatteri on valmis kaikilla herkuilla varustettuna.

BioRex Tripla sijaitsee Mall of Triplan 5. kerroksessa. Jos tulet autolla, pysäköi keltaiselle alueelle parkkihallissa ja elämyshissit kuljettavat sinut suoraan elokuvateatteriin.

Tervetuloa huikeiden elokuvaelämysten pariin!

Avajaistarjous 6.-22.8:

  • 5kpl sarjalippupaketti 40€ (norm. 55€), liput ovat voimassa 5kk ja käyvät maksuvälineenä kaikissa elokuvanäytöksissä, otathan huomioon mahdolliset näytöskohtaiset lisämaksut. Tarjoushintainen lippupaketti on myynnissä vain BioRex Triplassa. (sarjalippupaketti on myynnissä 22.8. asti)

Uudessa BioRex Triplassa on kuusi elokuvasalia ja noin 600 paikkaa. Teatteria uudistetaan päivittämällä kaikki elokuvateatterisalit. Elokuun aikana muun muassa kaksi nykyistä salia uudistetaan premium-tasoisiksi saleiksi, joissa on laajempi ruoka- ja juomatarjoilu. Aulatilojen viihtyvyyttä lisätään uudella bistromaisella aulabaarilla, jossa voi nauttia herkullisista tapas-annoksista ja olut- ja viinivalikoimasta. Osa teatterin uudistuksista tulee voimaan syksyllä avajaisten yhteydessä. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä elokuun aikana.

Huomioithan, että avajaistarjoukset ovat lunastettavissa ainoastaan BioRex Triplasta. Elokuvalippuja voit ostaa verkkokaupasta, mutta erikoisnäytöksiä esitetään vain BioRex Triplassa. Lippujen varaaminen erikoishintaisiin näytöksiin ei ole mahdollista, voit ostaa liput verkkosivuiltamme.