Voita oma leffanäytös -kilpailusäännöt

1. Kilpailun järjestäjä

BioRex Cinemas Oy

2. Kilpailuun osallistuminen

BioRex:n kotisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa kilpailuihin voivat osallistua kaikki henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kilpailuun eivät kuitenkaan saa osallistua BioRex Cinemasin työntekijät. Kilpailun voittajan ikäraja on 18 vuotta. Kilpailuun osallistutaan BioRex:n Facebook -sivuilla kilpailuohjeiden mukaisesti seuraamalla BioRex:n sometilejä sekä kommentoimalla kilpailujulkaisua.

Kilpailuvastauksen sekä henkilötietojen jättäminen vastauksen yhteydessä on aina vapaaehtoista. Käsittelemme kilpailuvastausten yhteydessä saamiamme henkilötietoja kuten nimitietoja, osoitetietoja, puhelinnumeroita jne. henkilötietolain sekä tietosuoja-asetusten mukaisesti. (Lisätietoja tietosuojasta sekä rekisteriseloste.)

Mikäli kilpailu edellyttää videon tai kuvan ottamista ja postaamista, BioRex pidättää oikeuden uudelleenjulkaista kilpailukuvat ja/tai videot omissa SoMe -kanavissaan. Osallistujalla on kilpailun aikana koska tahansa mahdollisuus peruuttaa osallistuminen poistamalla kilpailuaiheinen kuva/video sekä pyytää BioRex:a tarvittaessa poistamaan kilpailuvideo- / kuva. Edellä kuvatun kaltaisessa kilpailussa osallistuja sitoutuu noudattamaan Suomen lakia ja vakuuttaa, että kilpailumateriaali kuten video / kuva ei loukkaa tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tai lakia muutoin.

2. Kilpailun voimassaolo

Kilpailu on voimassa erikseen mainitun kilpailuajan. Kilpailuajan jälkeen jätettyjä vastauksia ja/tai osallistumisia ei oteta huomioon kilpailupalkintoja arvottaessa. BioRex pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoja / voittajaa, mikäli kilpailuun liittyvä tapahtuma tai elokuvanäytös jouduttaisiin force majure -syistä perumaan.

3. Kilpailuvoitosta ilmoittaminen

Kilpailupalkinnosta ilmoitamme sosiaalisen median kommentilla, jossa pyydämme voittajaa ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.  Mikäli voittaja ei reagoi viikossa, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan.

4. Kilpailupalkinto

Kilpailupalkinto ilmoitetaan kulloisenkin kilpailun yhteydessä. Kilpailupalkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.  Palkinnonluovutuksen jälkeen henkilö (kilpailupalkinnon voittaja) vastaa itse  palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta. Palkinnon arvo noin 400 euroa.

Palkinto on elokuvanäytös sovitusta elokuvasta elokuvateatteri BioRex Redissä, Helsingin Kalasatamassa. Näytöstä ei voi lunastaa muussa elokuvateatterissa. Näytösajankohta sovitaan arkipäivälle erikseen kilpailuvoittajan kanssa 6 viikon kuluessa kilpailun voitosta.

5. Muut ehdot

Mikäli BioRex:lla on syy epäillä osallistujaa vilpistä tai epärehellisestä osallistumisesta, BioRex:lla on oikeus hylätä kilpailuosallistuminen.

BioRex myös pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä tarvittaessa. Ilmoitamme mahdollisista kilpailusääntömuutoksista tällä sivulla.

BioRex:n järjestämät some -kilpailut eivät ole Facbookin ja/tai Instagramin järjestämiä, suosittelemia ja/tai hallinoimia.