BioRex Kulttuurikasarmi

BioRex Kulttuurikasarmi

Käyntiosoite:

Narinkka 2
00100 Helsinki

Yksityisnäytökset, lipputilaukset:

Susanna Romo, Teatterivastaava
susanna.romo@biorex.fi

BioRex Kulttuurikasarmi

BioRex Kulttuurikasarmi on uudenlainen elokuvateatterikonsepti joka rakentuu Helsingin ydinkeskustaan Kampin alueelle. Elokuvateatteri tarjoaa innovatiivisella tavalla mahdollisuuden laajennettuun elokuvakuvakokemukseen, joka yhdistää leffaelämyksen, laadukkaan ruuan sekä viihtyisän kulttuurimiljöön kaupugin sydämessä, Lasipalatsikorttelin sykkeessä.

Elokuvateatteriin rakentuu kolme (3) erikokoista salia, jotka taipuvat kuluttajanäytösten lisäksi loistavasti myös erilaisten B2B tapahtumien ja näytösten järjestämiseen.

Elokuvateatterin salitiedot

Sali
1. sali
2. sali
3. sali
Istumapaikat ( + LR*)
116 + 2
65 + 1
65 + 1
3D
Audio
Dolby 7.1.
Dolby 7.1.
Dolby 7.1.

*LR = liikuntarajoitteisten paikat salissa

Tarjoilut & catering

BioRex Kulttuurikasarmin elokuvanäytöksissä voit herkutella perinteisillä leffaherkuilla, kuten tuoreilla poppareilla sekä maistuvilla makeisilla. Yhteistyökumppanimme NoHon ravintolakonseptit tarjoavat myös värikkäitä makuelämyksiä ruokaisampien annosten muodossa. Nohon konseptiannoksia on mahdollista nauttia sekä ravintoloiden tiloissa että elokuvateatterisaleissa itse leffanäytösten aikana.

Yritystapahtumien yhteydessä catering hoituu yhteistyökumppanimme NoHon toimesta. Leffaherkkujen lisäksi kokouspäivien ja tapahtumien yhteyteen on mahdollisuus tilata myös omien toiveiden mukainen catering -kokonaisuus.