Uutinen |

Uusi BIOREX KULTTUURIKASARMI on avattu!

BioRex Kulttuurikasarmi on avannut ovensa 17.11.

BioRex Kulttuurikasarmi on upouusi premium -tason elokuvateatteri Helsingin ydinkeskustassa. Elokuvateatteri tarjoaa innovatiivisella tavalla mahdollisuuden laajennettuun elokuvakuvakokemukseen, joka yhdistää leffaelämyksen, laadukkaan ruuan sekä viihtyisän kulttuurimiljöön kaupugin sydämessä, Lasipalatsikorttelin sykkeessä.

Lämpimästi tervetuloa BioRex Kulttuurikasarmiin!

BioRex Kulttuurikasarmi houkuttelee uniikilla elokuvakokemuksella

Uudessa kolmen REX -salin elokuvateatterissa kävijän ei tarvitse valita teknisten ominaisuuksien, istuinmukavuuden tai boutique-tunnelman välillä, sillä nämä kaikki ovat ensimmäistä kertaa saatavilla samassa paikassa.

Tämä upouusi teatteri käsittää 3 elokuvasalia, joissa tyylikkyys, laatu ja katselumukavuus kulkevat käsi kädessä.

  • RUHTINAALLISET jalkatilat
  • Tilavat, tyylikkäät ja ennen kaikkea MUKAVAT penkit
  • Eturivin katsojille SÄÄDETTÄVÄT penkit
  • Jokaiseen tilaan räätälöity ENSILUOKKAINEN huoneakustiikka
  • Himmeästi VALAISTUT PÖYDÄT kaikille katsojille
  • KORKEALAATUISET RGB-laserprojektorit
  • HUIPPULUOKKAINEN Dolby Atmos -äänijärjestelmä

BioRex Kulttuurikasarmin ohjelmisto

BioRex Kulttuurikasarmi tarjoaa normaalista poikkeavan ohjelmistosuunnittelun, jossa lähtökohtana on valikoituja laatuelokuvia aikuiselle yleisölle. Ohjelmisto pitää sisällään niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia helmiä jokaiseen makuun.

BioRex Kulttuurikasarmilla toimii myös Pieni elokuvakerho, joka kokoaa elokuvien ystävät yhteen tuomalla ikimuistoiset klassikot takaisin valkokankaille. Elokuvakerhon ohjelmisto on tarkkaan laadittu ja koostuu laadukkaista elokuvista, ilman rajoituksia elokuvan genrestä tai julkaisuvuodesta. Elokuva-alan ammattilaisten kuratoimia näytöksiä järjestetään BioRex Kulttuurikasarmilla viikottain. Syksyn aikana ohjelmistossa nähtiin Gilda, Rita Hayworth – Avain Pakoon, Kun Harry Tapasi Sallyn, The Truman Show ja Gremlins.