Pieni elokuvakerho

Pieni elokuvakerho kokoaa elokuvien ystävät yhteen

Pieni elokuvakerho on vuonna 2023 Helsingin BioRex Kulttuurikasarmissa aloittanut palvelu, joka kokoaa elokuvien ystävät yhteen tuomalla ikimuistoiset klassikot takaisin valkokankaalle.

Kerho juontaa juurensa yli 20 vuoden taakse, kun Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen laitoksen opiskelijat Mark Lwoff ja Vesa Virtanen perustivat kerhon. Tällöin elokuvakerhon toiminta jatkui viikoittain vuoteen 2009 asti. Pienen elokuvakerhon ohjelmisto ei rajoittunut mihinkään tiettyyn genreen vaan samalla esityskaudella saatettiin katsoa John McTiernanin Die Hard ja Ingmar Bergmanin Kuiskauksia ja Huutoja. Ainoa kriteeri elokuville oli laatu.

Pieni elokuvakerho on herätetty henkiin

Nyt kerho on jatkanut toimintaansa pitkän tauon jälkeen seuraten näitä jalanjälkiä. BioRex Kulttuurikasarmi toivottaa siis avosylin vastaan kaikki uudet sekä vanhat jäsenet, jotka haluavat nähdä ja kokea elokuvia niin kuin ne ovat tarkoitettu, laadukkaassa elokuvateatterissa, toisten elokuvien ystävien kesken. 

Edullinen lipun hinta

Lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamme myös edullisen lipun hinnan muodossa. Liput Pieni elokuvakerho -näytöksiin maksavat vain 10€ (arkihinta normaalisti alk. 13,00€). Lippuja näytöksiin voi ostaa BioRexin verkkokaupasta sekä elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.

Pieni elokuvakerho -ohjelmisto

Elokuvakerhon ohjelmisto on tarkkaan laadittu ja koostuu laadukkaista elokuvista, ilman rajoituksia elokuvan genrestä tai julkaisuvuodesta. Kaikki elokuvakerhoon valitut elokuvat saavat ensi-iltanäytöksensä lisäksi myös kaksi uusintanäytöstä, jotta jokaisella on mahdollisuus valita itselleen sopiva ajankohta. Älä siis huoli, mikäli et päässyt paikalle ensimmäiseen näytökseen. 

Seuraavat Pieni elokuvakerho -näytökset:

Tutustu ja osta
Tutustu ja osta
Tutustu ja osta