Perheleffapäivä

Koko perheen kanssa leffaan

Perheleffapäivinä elokuvista pääsee nauttimaan normaalia edullisemmilla hinnoilla, sillä liput maksavat vain 9€ sekä lapsille että aikuisille. Ohjelmistosta löytyy aina ajankohtaisia uutuusleffoja sekä toisinaan myös ennakkonäytöksiä tulevista lastenleffoista. Edullisten elokuvien lisäksi Perheleffapäivinä saatavilla myös Lasten oma combo (sisältää 1,5l popparit sekä 0,2l pillimehun) kätevässä kantoboksissa vain 3,95 €.

Koska Perheleffapäivä järjestetään?

Perheleffapäivää vietetään kerran kuukaudessa lauantaisin klo 11.00-16.00 kaikissa BioRexin elokuvateattereissa. Tarkka ajankohta sekä liput näytöksiin julkaistaan verkkosivuillamme yleensä viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen ajankohtaa. Lippuja Perheleffapäivän näytöksiin voi ostaa sekä BioRexin verkkokaupasta että elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa.

Elokuvateattereiden salikapasiteettien vaihdellessa, myös Perheleffapäivien elokuvatarjonta vaihtelee kaupungeittain. Paikkakuntakohtaisen Perheleffapäivän ohjelmiston voi tarkistaa valitsemalla kaupunkivalikosta kaupungin ja klikkaamalla ”OHJELMISTOSSA” -otsikkoa. Tämän jälkeen alasvetovalikosta tulee valita vielä ko. Perheleffapäivän päivämäärä.

Ovatko kaikki Perheleffapäivän elokuvat sallittuja kaikenikäisille?

Perheleffapäivien ohjelmistot pyritään luomaan mahdollisimman monipuolisiksi, jotta kaikenikäisille leffavieraille riittäisi katseltavaa. Toisinaan elokuvatarjonnasta ei kuitenkaan löydy ikärajattomia elokuvia, jolloin lastenleffojen ikäraja on pääsääntöisesti K7. Ikärajoissa on kuitenkin kolmen (3) vuoden jousto, jolloin aikuisen seurassa myös 4-6 vuotiaat lapset pääsevät katsomaan K7-elokuvia. (Lisätietoa elokuvien ikärajoista löydät IKÄRAJAT -artikkelista.)

Seuraava Perheleffapäivän löydät TÄÄLTÄ !