Perheleffapäivä

Koko perheen kanssa leffaan

Perheleffapäivinä elokuvista pääsee nauttimaan normaalia edullisemmilla hinnoilla, sillä liput maksavat vain 8€ sekä lapsille että aikuisille. Ohjelmistosta löytyy aina ajankohtaisia uutuusleffoja sekä ajoittan myös ennakkonäytöksiä tulevista lastenleffoista. Edullisten elokuvien lisäksi Perheleffapäivinä tarjouksessa myös Lasten oma combo, joka sisältää 1,5l popparit sekä 0,2l pillimehun kätevässä kantoboksissa vain 3,50€ yhteishintaan (normaalisti 3,95€).

Koska Perheleffapäivä järjestetään?

Perheleffapäivä järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin klo 11.00-15.00 kaikissa BioRex -elokuvateattereissa. Tarkka ajankohta sekä liput näytöksiin julkaistaan verkkosivuillamme tyypillisesti viimeistään 2 viikkoa ennen ajankohtaa. Lippuja Perheleffapäivän näytöksiin voi ostaa sekä BioRex:n verkkokaupasta että elokuvateattereiden lippukassoilta aukioloaikojen puitteissa myyntiinjulkaisun jälkeen.

Elokuvateattereiden salikapasiteettien vaihdellessa, myös Perheleffapäivien elokuvatarjonta vaihtelee kaupungeittain. Paikkakuntakohtaisen Perheleffapäivän ohjelmiston voi tarkistaa valitsemalla kaupunkivalikosta oman kaupungin sekä klikkaamalla ”OHJELMISTOSSA” -otsikkoa. Tämän jälkeen alasvetovalikosta tulee valita vielä ko. Perheleffapäivän päivämäärä.

Ovatko kaikki Perheleffapäivän elokuvat sallittuja kaikenikäisille?

Perheleffapäivien ohjelmistot pyritään luomaan mahdollisimman monipuolisiksi, jotta kaikenikäisille leffavieraille riittäisi katseltavaa. Toisinaan elokuvatarjonnasta ei kuitenkaan löydy ikärajattomia elokuvia, jolloin lastenleffojen ikäraja on pääsääntöisesti K7. Ikärajoissa on kuitenkin kolmen (3) vuoden jousto, jolloin aikuisen seurassa myös 4-6 vuotiaat lapset pääsevät katsomaan K7 -elokuvia. (Lisätietoa elokuvien ikärajoista löydät IKÄRAJAT -artikkelista.)