Nyheter |

BioRex-biograferna stänger sina dörrar

BioRex-biograferna stänger sina dörrar tisdagen den 17.3.

I enlighet med regeringens linjedragning måndagen den 16.3 stänger vi fr.o.m. tisdagen den 17.3 tillsvidare alla biograferi vår kedja. Genom att stänga biograferna vill vi för vår del stödja kontrollen över spridningen av coronavirus. Vi informerar våra kunder specifikt om saken, via våra officiella informationskanaler, då det blir aktuellt att åter öppna biograferna.

Returnering av förhandsköpta biljetter

Dekunder som förhandsköpt biljetter till kommande film- eller operaföreställningar kan kontakta kundbetjäningen gällande returneringen av biljettpengarna. Vår kundservice betjänar under vardagar kl. 9.00–16.00. För returnering av biljetter, behöver vi biljettnumret och betalningssättet, med vilken biljetten / biljetterna är betald med. Beroende på betalningssättet, behöver vi också kontonumret eller t.ex. de fyra sista numrorna på betalningskortet, ifall biljetterna är köpta med bank- eller kreditkort. Ge den ovannämnda informationen i ditt e-postmeddelande, då du kontaktar oss.

Mötesevenemangen och privatföreställningarna avbokas tills vidare.

Då våra biografer stänger sina dörrar, avbokas även de för den nära framtiden fastslagna företagsevenemangen samt privatföreställningarna. Vi kontaktar även lokalt alla de företag som reserverat lokaler eller företagsföreställningar. Gällande avbokning av biljettbeställningar för företag, kan våra företagskunder kontakta den närmaste BioRex-biografen eller kontakta oss per e-post yrityspalvelut@biorex.fi.

Giltighetstiden för serie-, gåvo- och företagsbiljetter förlängs.

Då våra biografer stänger, förlänger vi giltighetstiden på våra kunders serie-, gåvo-, och företagsbiljetter med en tid, som motsvarar längden på stängningen. Vi förlänger, enligt det ovannämnda, även giltighetstiden för LeffaCombo-presentkorten och företagskundernas Popcorn & Juoma-presentkorten.

Hittegods

Vi besvarar förfrågningar, gällande hittegodsen, då våra biografer öppnar igen. Alla saker, som under de senaste veckorna blivit i biograferna, förvaras i biograferna, även om de är stängda.