Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling

Spelltid: 2h 3min
Genre: Drama, Mysterium, Thriller

Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank – lika delar företagsvisionär och livscoach – och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin.

Medan männen tillbringar varje dag på Victory-projektets högkvarter, med ”utveckling av progressiva material”, tillbringar kvinnorna – inklusive Franks eleganta partner Shelley – dagarna med skönhet, lyx och utsvävningarna i samhället. Livet är perfekt, där alla boendes behov tillgodoses av företaget. Allt de begär är diskretion och förebehållslöst engagemang till Victory-projektet.

När sprickor i den idylliska tillvaron dyker upp och avslöjar glimtar av något hotfullt bakom den attraktiva fasaden kan Alice inte göra annat än att ifrågasätta vad de faktiskt gör i Victory, och varför. Hur mycket är Alice villig att offra för att avslöja vad det är som egentligen pågår i paradiset? 

Premiär

24.9.2022

Levittäjä

Warner Bros. Finland Oy

Direktör

Olivia Wilde, Brendan Lee, Jonas Spaccarotelli, Mark Anthony Little, Micheal Edward King

Ledande roller

Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Olivia Wilde, Florence Pugh

Visningar och biljetter

No showtimes have been published.