Filmer |

THE SUPER MARIO BROS. FILMEN premiär den 6 April!

The Super Mario Bros. Filmen

För första gången samarbetar Illumination och Nintendo, två av underhållningsbranschens mest ikoniska, globala varumärken, för att skapa Super Mario Bros. Filmen; ett nytt, stort bioäventyr med en av popkulturens, och de senaste fyra årtiondenas, mest prominenta rörmokare i huvudrollen.

Filmen bjuder in publiken till ett livfullt spännande nytt universum, olikt allt som skapats tidigare, i ett actionpackat, sprudlande cinematiskt komedievent, baserat på världen i Nintendos Mario-spel.

När de jobbar under jord med att laga en stor vattenledning, transporteras två rörmokare från Brooklyn; Mario (Chris Pratt; Jurassic World- och LEGO-filmen-franchiserna) och hans bror Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia), ner genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld. Men bröderna blir separerade, och Mario ger sig ut på ett episkt äventyr för att försöka hitta Luigi.

Med hjälp från en av Svamprikets invånare, Toad (Keegan-Michael Key; Lejonkungen), och lite träning från den viljestarka drottningen av Svampriket, Prinsessan Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit), hittar Mario kraften inom sig.

I Super Mario Bros. Filmen medverkar en fantastisk samling komedi-skådespelare, inklusive Jack Black (Jumanji-filmerna) som Bowser, Seth Rogen (Neighbors-franchisen) som Donkey Kong, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) som Cranky Kong, Kevin Michael Richardson (American Dad!, Family Guy) som Kamek och Sebastian Maniscalco (Green Book) som Spike, plus ett speciellt röst-gästspel av Charles Martinet, som har gjort Marios och Luigis röster i Super Mario-spelen i över 30 år.