Företagsföreställning

Företagsföreställning

Kokous tai seminaari elämyksellisessä ympäristössä!

Att arrangera privatföreställningar är ett ypperligt sätt att glädja personal eller ihågkomma en samarbetspartner om ett väl fungerande samarbete. Hos oss ser du alla de senaste filmerna och du kan även kontakta oss om möjligheten till en förhandsföreställning. En förhandsföreställning ger ditt evenemang en gnutta stjärnstoft!

Priset för en privatföreställning utgörs av storleken på biosalongen, eftersom alla platser i salen köps för ert företags förevisning. Salarna 1 i våra biografer täcker behoven för större företagsföreställningar medan de mindre, såsom REX-salarna, erbjuder fina ramar för stämningsfulla privatföreställningar.

Ifall du vill ordna en privatföreställning för din personal eller samarbetspartner, kan du beställa föreställningen direkt via den bifogade blanketten för offertförfrågan. Om detaljerna fortfarande behöver finputsas, inga problem. Vi hjälper dig att planera ditt evenemang så att det blir oförglömligt. Kontaktuppgifterna för de teateransvariga som tar hand om våra teatrar och företagsbeställningar hittar du här..

Priser för företagsföreställning (moms 10 procent läggs på priset)

  • Egen företagsföreställning                 11 euro/plats
  • Egen förhandsföreställning                  17 euro/plats

Obs!  Små grupper på minst 25 personer kan ordna sin egen föreställning utan att behöva köpa alla platser i salen. Evenemanget kan anordnas endast må–fr kl. 8–15.

Begär offert för en egen företagsföreställning!