BioRex x Coca-Cola biotävling

BioRex x Coca-Cola biotävling

1. Tävlingsregler

Hur deltar jag i tävlingen? 

1. Gå på bio i en BioRex-biograf

2. Ta ett foto på dig själv med en Coca-Cola i handen framför fotoväggen i vilket du tolkar filmer, sommaren och Coca-Cola!

3. Publicera fotot i sociala medier med hashtaggarna @biorex.fi #biorex #kulttuurikasarmi #kulturkasernen #leffakesa23 #biosommar23

Vem kan delta? 

På BioRex webbplats samt i sociala medier kan alla 18 år fyllda personer med en stadigvarande adress i Finland delta i tävlingar. BioRex Cinemas anställda har emellertid inte rätt att delta. Till tävlingen kan du ta foton enligt ovan nämnda anvisningar på följande BioRex-biografer: BioRex Tripla/Helsingfors, BioRex Redi/Helsingfors, BioRex Verkatehdas/Tavastehus, BioRex Sveitsi/Hyvinge, BioRex Seinäjoki, BioRex Vasa, BioRex Torneå och BioRex Rovaniemi.

Vi behandlar de personuppgifter som vi fått i samband med tävlingssvar, såsom namn- och adressuppgifter samt telefonnummer, i enlighet med personuppgiftslagen och dataskyddsförordningarna. (Mer information om dataskyddet samt en registerbeskrivning.)

Om tävlingen kräver att du spelar in en video eller tar ett foto och postar dem, förbehåller BioRex sig rätten att publicera bilderna och/eller videorna på nytt i sina kanaler i sociala medier. Deltagaren har när som helst under tävlingen rätt att återkalla sitt deltagande genom att radera tävlingsfotot/-videon eller vid behov begära BioRex att göra det. I en tävling som beskrivs ovan förbinder sig deltagaren att iaktta Finlands lag och intygar att tävlingsmaterialet, såsom videon eller fotot, inte kränker upphovsrättigheterna, integritetsskyddet eller lagen i övrigt.

2. Tävlingen anordnas av:

BioRex Cinemas Oy

3. Tävlingens giltighet

Tävlingen pågår under perioden 1.7–31.8.2023. Svar och/eller deltaganden som kommit in efter utgången tävlingstid beaktas inte när tävlingspriserna lottas ut. BioRex förbehåller sig rätten att låta bli att lotta ut priser/lotta fram vinnare, såvida evenemanget eller bioföreställningen måste ställas in av orsaker relaterade till force majeure.

4. Tävlingspris

Priset består av en resa för dig och en vän till BioRex Kulturkasernen i Helsingfors för en exklusiv VIP-bioföreställning. Vad gäller huvudpriset betalar BioRex prisets resekostnader: resa + hotellövernattning för två personer (max. 1 000 euro/2 personer), om vilka man avtalar separat med vinnaren. Priserna kan inte bytas ut mot pengar eller andra priser. Fusk eller oärligt deltagande kan leda till att priset annulleras. Vinnaren av tävlingen ansvarar själv för eventuell lotteriskatt som riktas till priset.

Vad är BioRex Kulturkasernen? 

BioRex Kulturkasernan är ett nytt Premium-biografkoncept som invigs i slutet av 2023.

I denna biograf, som öppnas i kvarteret Glaspalatset, byggs tre (3) fantastiska biosalonger, i vilka akustiken, biotekniken och salongernas inredning tar med gästen på en oförglömlig upplevelseresa. Under bioföreställningar i BioRex Kulturkasernen kan man avnjuta förutom traditionellt biogodis, även NoHos smakfulla maträtter. 

5. Besked om vinst

Vi lämnar besked om vinsten via sociala medier med privatmeddelanden samt genom direktmeddelande på Instagram. För att vi ska kunna meddela om vinsten, måste personen som deltar i tävlingen tillåta sändning av privata meddelanden och direktmeddelanden i inställningarna. Vi kontaktar vinnarna senast 30.9.2023.

6. Övriga villkor

Om BioRex har skäl att misstänka en deltagare för fusk eller oärligt deltagande har BioRex rätt att avslå deltagandet i tävlingen.

BioRex förbehåller sig rätten att ändra på tävlingsreglerna vid behov. Vi meddelar om eventuella ändringar i reglerna på denna sida.

Tävlingar som BioRex ordnar i sociala medier ordnas, rekommenderas och/eller administreras aldrig av varken Facebook eller Instagram.