Bebisbio

Filmupplevelser med småttingar

Bebisbio välkomnar biobesökare i småbarnsålder och även de allra minsta i familjen! Under föreställningen är belysningen i salen dämpad och ljudnivån lägre än normalt. Det går att byta blöja eller värma upp mat även mitt under filmen, för salen är fritt tillgänglig under hela föreställningen och under Bebisbiodagar finns det även skötbord och mikrovågsugnar på biografen.

Vilka filmer visas på Bebisbio?

Till Bebisbio väljs aktuella nyhetsfilmer som är tillåtna för besökare i alla åldrar (S). Utbudet varierar från barnfilmer till exempelvis dramer och komedier. Biljetterna till Bebisbio släpps 2–3 veckor före det aktuella datumet och de kan köpas i BioRex nätbutik samt vid biografernas biljettkassor under biografernas öppettider. Biljetterna kostar 8,50€ och barn under 2 år har gratis inträde i sällskap av en vuxen.

Var och när?

Med undantag för våra biografer i Jakobstad (Kinocity) och Riihimäki (BioRex) ordnas Bebisbio på alla våra biografer kl. 15.00 den första onsdagen varje månad när en lämplig film utan åldersgräns finns tillgänglig.